Obiectivul USD Sibiu la europarlamentare: Primul loc pentru Daciana Sarbu

USD Sibiu sustine ca cel mai important obiectiv al aliantei pe plan local este sa obtina primul loc din judet la europarlamentare pentru Daciana Sarbu, sotia premierului Victor Ponta.

Liderii PSD, PC si UNPR din Sibiu s-au inatlnit, luni, pentru a pune la punct strategia pentru alegerile europarlamentare din primavara, potrivit unui comunicat de presa citat de Evenimentul Zilei.

„Cei trei lideri politici judeteni au stabilit echipele de coordonare a campaniei electorale pe care Uniunea Social Democrata (USD) o va sustine la nivelul judetului Sibiu pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2014”, se arata in document.

Ponta a lansat USD pentru europarlamentare: Ne prezentam in PE ca o tara demna cu partide capabile

In timpul sedintei, cei trei lideri locali au stabilit obiectivul cursei pentru Parlamentul European, si anume obtinerea primului loc din judet pentru Daciana Sarbu.

„La aceeasi intalnire, presedintii celor trei partide din componenta Uniunii Social Democrate (USD) au stabilit si strategia de campanie precum si obiectivul pentru aceste alegeri: obtinerea primului loc din judet pentru Daciana Sarbu, candidatul sustinut de USD la europarlamentare”, se mai precizeaza in comunicat.

Daciana Sarbu se afla pe locul al saselea pe lista finala a candidatilor PSD la europarlamentare, potrivit deciziilor luate de conducerea formatiunii politice, in sedinta din 6 februarie.

sursa:  Ziare.com